Wie is ICT∞

dynamisch - flexibel - meedenkend

Ik ga verder

Ik ben Johan van Zanten, de persoon achter ICT∞, al meer dan 40 jaar geïnteresseerd in automatisering en bijna 25 jaar professionele ervaring in de ICT Dienstverlening.

Mijn eerste ervaringen met compters waren met de Texas Instruments TI-99/4A en MSX Home Computers. Op een vervolgopleiding werd gebruik gemaakt van Apple IIe en werden mijn interesses nog verder aangewakkerd. Later op een andere opleiding verzorgde ik samen met mede studenten wordprocessor cursussen, op basis van WordPerfect 5.1, iets wat je nu bijna niet meer kan voorstellen.

uit de hand gelopen

Na een periode waar ik weinig te maken kreeg met computertechnologie kroop het bloed toch waar het niet gaan kan en behaalde ik de eerste Microsoft MCP certificaten, Windows 95 en Windows NT4.o. Ik was op dat moment werkzaam als medewerker bij een landelijke keten die ook Personal Computers verkocht en veelal in de vrije tijd bezig anderen te helpen in de thuissituatie, wat nogal eens uit de hand liep. Dit zette me toe om de stap professioneel te zetten naar een detacheringsbedrijf. Hier rondde ik de diverse Microsoft, Citrix, VMware en aanverwante Certificeringen af. Na jaren van detachering- en projectopdrachten de mogelijkheid geboden gekregen bij een werkgever vanuit vast dienstverband interne projecten te mogen uitvoeren; iets wat ik op dit moment ook nog steeds doe.

Inmiddels zijn we bijna 25 jaar verder en vind ik het tijd geworden om de volgende stap te nemen of juist weer terug naar het begin, namelijk de regie in eigen hand nemen en daarmee weer het gevoel krijgen dat het een uit de hand gelopen hobby mag wezen.

Een stap voor Stap benadering

Elk (groot) probleem moet opgedeeld worden in kleinere deel problemen die dan vervolgens kunnen worden opgelost.

Ik hou het simpel

De mooiste oplossingen zijn van het principe KISS (Keep It Stupid Simple)

Ik ga door

Een klus is pas klaar als de doelstellingen die we overeen gekomen zijn, behaald zijn

Ik luister

De oplossing dient een doel die samen met de opdrachtgever behaald dient te worden. Hiervoor is input nodig en dus een goed luiterend oor.

Mijn droom, mijn missie

samen tot de derde macht

Samen werken, samen overleggen en samen tot een mooie oplossing komen.

Kan ik u helpen met uw ICT werkzaamheden ?

We doen het samen

block chain, personal, shaking hands